.

Jag har bytt yrke! Numera är jag modell ;) hehehe! nejdå, jag ställde bara upp som modell för syrran till hennes nya smyckes hemsida, hon är otroligt händig och älskar att pyssla och fixa så hon har börjat göra egna smycken, brukar ha på mig dom så promotar henne lite när jag är på stan :) Hehe Jag är absolut inte fotogenic så jag visste inte alls hur jag skulle bete mig framför kameran, som en liten blyg hund med svansen mellan benen stog jag och försökte posa bäst jag kunde, hjälpte ju inte att syrran stod o asgarvade mellan varven, men kul var det andå :)
PUSS

.

Sitter och myser med lillkillen =)
Barn är nog den bästa medicinen, man liksom glömmer bort vad det var man beskymrade sig över ...
Man finner ett lugn som skiljer sig från allt annat :)


.

Detta var ett tag sen... Jaha, vad har hänt då? Jo det är nu 2011, bor inte längre hos brorsan, utan är numera en pain in the ass för syster och/- el mor&far. Otroligt snällt av syrran och Henke som tagit in mig, stöttat och lyssnat. Stort tack! 

Ännu inget eget place alltså... Hör ju hur det låter... Men missförstå mig inte, jag mår fan bra! Mår bättre än på länge, otroligt skönt.

..Nu då? Käkar ägg m. bacon.. Fett och protein gör sig gott

20 år har man hunnit bli också då, mer än att man nu får synas på systemet är det väl inte men trevligt är väl det iallafall :) puss


RSS 2.0